De webshop Game Wire is nu live | Gamer.nl

De webshop Game Wire is nu live | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Game Wire biedt games aan in drie verschillende categorieën: pre-order, budget en outlet. In de pre-ordercategorie zijn geselecteerde topgames te vinden. Hoewel we onafhankelijk zijn van de webshop, zullen er wel keuzes van de redactie worden aangeboden. In de budget-categorie zijn games verkrijgbaar tegen een lage prijs, allereerst pc-games. De outlet biedt titels die zijn blijven liggen nog eens aan tegen een nog lagere prijs.

Wie op zoek is naar bekende games tegen een lage prijs of grote titels alvast wil pre-orderen kan dus terecht bij Game Wire, die ook bij onze zusterwebsites live gaat.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou