The Floor is Lava wordt spelmodus in Fortnite: Battle Royale

The Floor is Lava wordt spelmodus in Fortnite: Battle Royale

Fortnite spelers kunnen straks aan de slag in de The Floor is Lava-spelmodus, waarin hoog gebied opgezocht moet worden om de stijgende lava voor te blijven. Ook organiseert Epic Games een competitie waarin spelers een eigen spelmodus moeten ontwerpen.

Spelers van Fortnite kunnen naast de klassieke battle royale-modus ook kiezen uit verschillende tijdelijke spelmodi die elkaar afwisselen. Epic Games komt regelmatig met nieuwe van deze modi en haalt daarbij inspiratie uit populaire thema's of spellen met bijvoorbeeld Infinity Gauntlet en Gun Game.

Er is nu een nieuwe tijdelijke Fortnite-spelmodus onthuld, dat is gebaseerd op het populaire spel The Floor is Lava. In de modus moeten spelers hooggelegen gebied opzoeken of de lucht in bouwen, met als doel de stijgende lava te vermijden. Ondertussen kan nog steeds op elkaar worden geschoten en kunnen constructies van andere spelers worden opgeblazen om als laatste over te blijven en de ronde te winnen. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe spelmodus precies beschikbaar is.

Fortnite Floor is Lava

Epic Games heeft ook een competitie aangekondigd, waarin spelers een eigen tijdelijke spelmodus moeten ontwerpen en bouwen. Deelnemers hebben tot 8 april om hun creatie in te dienen, maar deze moet wel voldoen aan een aantal richtlijnen. De winnaar van de competitie wordt opgenomen in het Support a Creator-programma van Fortnite en de winnende spelmodus wordt gebruikt als officiële tijdelijke spelmodus in het spel.

Fortnite is te spelen op Android, iOS, pc, PS4, Switch en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een domme game met een stomme hype. Doe er gelukkig niet aan mee.

0

Aanbevolen voor jou