Nieuws
Fortnite

The Floor is Lava wordt spelmodus in Fortnite: Battle Royale

Epic Games organiseert competitie om eigen modus te ontwerpen

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Fortnite spelers kunnen straks aan de slag in de The Floor is Lava-spelmodus, waarin hoog gebied opgezocht moet worden om de stijgende lava voor te blijven. Ook organiseert Epic Games een competitie waarin spelers een eigen spelmodus moeten ontwerpen.

Spelers van Fortnite kunnen naast de klassieke battle royale-modus ook kiezen uit verschillende tijdelijke spelmodi die elkaar afwisselen. Epic Games komt regelmatig met nieuwe van deze modi en haalt daarbij inspiratie uit populaire thema's of spellen met bijvoorbeeld Infinity Gauntlet en Gun Game.

Er is nu een nieuwe tijdelijke Fortnite-spelmodus onthuld, dat is gebaseerd op het populaire spel The Floor is Lava. In de modus moeten spelers hooggelegen gebied opzoeken of de lucht in bouwen, met als doel de stijgende lava te vermijden. Ondertussen kan nog steeds op elkaar worden geschoten en kunnen constructies van andere spelers worden opgeblazen om als laatste over te blijven en de ronde te winnen. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe spelmodus precies beschikbaar is.

Fortnite Floor is Lava

Epic Games heeft ook een competitie aangekondigd, waarin spelers een eigen tijdelijke spelmodus moeten ontwerpen en bouwen. Deelnemers hebben tot 8 april om hun creatie in te dienen, maar deze moet wel voldoen aan een aantal richtlijnen. De winnaar van de competitie wordt opgenomen in het Support a Creator-programma van Fortnite en de winnende spelmodus wordt gebruikt als officiële tijdelijke spelmodus in het spel.

Fortnite is te spelen op Android, iOS, pc, PS4, Switch en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft gaat indiegames tonen tijdens ID@Xbox-stream Sekiro-mod laat spelers boven 60 frames per seconde spelen
1

Reacties op: The Floor is Lava wordt spelmodus in Fortnite: Battle Royale

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  bigds9fan

  • 26 maart 2019 07:01
  Een domme game met een stomme hype.

  Doe er gelukkig niet aan mee.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.