De vier emoties van Super Princess Peach uitgebeeld | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Eén van de aankomende Mario-games op de Nintendo DS, is Super Prince Peach. In dit nieuwe platformavontuur zijn de rollen omgedraaid en probeer je met Peach de gevangen genomen Mario en Luigi te redden. De grote troef van Prince Peach is dat ze een magische paraplu in haar bezit heeft. Met de paraplu kun je niet alleen tegenstanders neerhoeken, maar ook puzzels oplo en. Door gouden muntjes te verzamelen is het tevens mogelijk om later in het spel nieuwe bewegingen te kopen.

Een andere twist die Nintendo aan de game geeft, is door de verschillende gemoedstoestanden van Peach te vertalen in bepaalde krachten. Zo kan ze water genereren als ze verdrietig is, straalt ze vuur uit als ze boos is, creëert ze windvlagen als ze lacht en zorgt blijheid voor een volle levensmeter. Op een aantal nieuwe screenshots van de Amerikaanse versie van de game, zien we deze emoties nog eens vertaald in beelden van de gameplay.

Tot slot heeft Nintendo voor alle frutseldames ook nog een officiële site van het spel gelanceerd. Op de site vinden we niets over het spel, maar kunnen we onze eigen versie van het magazine 'Teen Prince ' maken en uitprinten. Joepie!
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou