De verbeteringen in de carrièremodus van Fifa 22 uitgelicht

De verbeteringen in de carrièremodus van Fifa 22 uitgelicht

Electronic Arts heeft meer verteld over de verbeteringen die Fifa 22-spelers van de carrièremodus kunnen verwachten.

Dat deed het bedrijf via een nieuwe blog, waarin senior game designer Alex Constantinescu de diepte in gaat. Zo kunnen spelers nu hun eigen team creëren in Manager Career. De naam van de club, het toernooi en de rivaliserende club kunnen allemaal gekozen worden, maar ook het uiterlijk van het tenue, het logo en het stadion.

Het maken van een stadion werkt vergelijkbaar als in Fifa Ultimate Team: onder andere de kleur van het stadion zelf, de stoelen, het patroon op het veld, de vorm van het net, liedjes die worden gespeeld bij een goal en kreten van het publiek kunnen worden aangepast.

Er kan gekozen worden voor een automatisch gecreëerd elftal, waarbij spelers worden gegenereerd gebaseerd op voorkeuren in kwaliteitsniveau, budget en prestatie-eisen. Voetballers maken gedurende hun carrière ook een realistische groei door, waarbij ze zich ontwikkelen van reservespeler naar bankzitter en uiteindelijk naar basisspeler. Nog veel meer details zijn in bovengenoemde blogpost te vinden.

Fifa 22 verschijnt op 1 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Google Stadia. Alleen de next-gen versies bevatten Hypermotion, waarmee animaties realistischer moeten ogen. Er komt een Legacy Edition van de game naar de Switch.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Be a pro mode Hebben ze volgens mij wel aangepakt. Leuk dat je nu ook later in de wedstrijd ingebracht kunt worden. Even afwachten maar lijkt mij wel voldoende om de nieuwe versie te kopen.

0

Ach, gaat weer zelfde kut spel als fifa 21 worden. Verdedigers uit de League One spelen nog steeds als Messi en de onderhandelingen voor transfers ben je na 2x zo beu dat je er alweer mee kapt.

0

Aanbevolen voor jou