Nieuws
Wario Land

Handelsmerk van Nintendo wijst op nieuwe Wario Land

'Wario time!'

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Een handelsmerk van Nintendo wijst op een mogelijke nieuwe Wario Land-game.

Volgens de site Japanese Nintendo heeft Nintendo negen nieuwe handelsmerken voor 'downloadbare videogames' aangevraagd. Deze zijn voor Octo, Dillon's Dead-Heat Breakers, Luigi's Mansion, Mario & Luigi, Metroid, Metroid Prime, Smash Bros., Wario Land en Wario Ware.

Veel van deze games waren al aangekondigd tijdens de afgelopen Nintendo Direct. Het is nog maar de vraag wat we van Dillon moeten verwachten. Ook was al bekend gemaakt dat er gewerkt wordt aan Metroid Prime 4.

Wario Land 2

Wario Land komt echter als een verrassing. Mogelijk wordt meer bekend over deze titel tijdens de aankomende E3, die in juni van start gaat. De laatste game waar Wario de hoofdrol op zich nam was de platformer Wario Land: The Shake Dimension voor de Wii uit 2008. In onze review werd de game omschreven als "een uitstekende platformgame die ondanks zijn simpele opzet een waardige opvolger is binnen de Wario Land-serie."

In totaal zijn er zes Wario Land-games uitgekomen die uitkwamen voor Game Boy, Virtual Boy, Game Boy Advance en Wii. Tevens verscheen in 2003 de 3D-platformer Wario World voor de GameCube.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ikaruga komt mogelijk naar PlayStation 4 Nieuwe racegame All-Star Fruit Racing aangekondigd voor de zomer
0

Reacties op: Handelsmerk van Nintendo wijst op nieuwe Wario Land

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.