Nieuws
Psychonauts 2

De soundtrack van Psychonauts 2 uitgelicht

Game komt op 25 augustus uit

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe video van Psychonauts 2 wordt de soundtrack uitgelicht.

De video duurt iets langer dan zes minuten en laat diverse delen van de soundtrack horen. Ondertussen passeren screenshots van de game de revue. De soundtrack is gemaakt door Peter McConnell en is in totaal zo'n drie uur lang. Meer over het werk dat hij heeft geleverd is te lezen in dit korte artikel van Spin.

Psychonauts 2 is het vervolg op de eerste cultgame en de in 2017 verschenen vr-game Psychonauts in the Rhombus of Ruin. Hoofdpersonage Raz en zijn vrienden probeerde daarin de baas van de Psychonauts, Truman Zanotto, te redden. De games staan bekend om diens solide platformgameplay, humor en bij wijlen haast psychedelische graphics en leveldesign.

Ontwikkelaar Double Fine is inmiddels onderdeel van Microsoft, maar Psychonauts 2 komt op 25 augustus uit op Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 4 en pc. Het spel is via backward compatibility ook op PS5 te spelen, maar de game krijgt daar geen verbeteringen zoals op de Series X het geval is. De game staat vanaf lancering ook op Game Pass.

Dit artikel delen:

Lees meer

Art of Rally komt op 12 augustus naar Xbox-consoles en Switch 'Specificaties van PlayStation VR 2 zijn nog beter dan verwacht'
1

Reacties op: De soundtrack van Psychonauts 2 uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 4 augustus 2021 12:09
    Super veel zin in. Paffie roken en gaan!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.