De Smurfen: Dance Party aangekondigd | Gamer.nl

De Smurfen: Dance Party aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Smurfen: Dance Party combineert volgens Ubisoft tophits met kla ieke nummers in twintig verschillende danschoreografieën. De nummers komen uit allerlei genres waaronder pop, R&B, rock en punk. In de game, bedoeld voor kinderen en hun ouders, dansen maximaal vier spelers tegelijk samen met Smurfin, Grote Smurf, Onhandige Smurf, Brilsmurf en Gargamel.

De Smurfen komen ook naar Nintendo DS, zo meldt Ubisoft. Het spel is op dat platform echter geen dansgame, maar een verzameling minigames voor kinderen. Het versieren van taarten, het aankleden van Smurfin en spelen in het Smurfen-orkest zijn enkele voorbeelden van activiteiten in de DS-versie.

Dansen

De Smurfen: Dance Party volgt op het succes van andere dansgames van Ubisoft. Zowel de Just Dance-serie als Michael Jackson: The Experience wisten goede verkoopresultaten te behalen. Just Dance is de meest succesvolle Ubisoft-game ooit op de Wii. Van de twee Just Dance-delen zijn in anderhalf jaar 14 miljoen exemplaren verscheept. Michael Jackson: The Experience, dat sinds november 2010 te koop is, is 3 miljoen keer verkocht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou