De Sims-achtige game Life by You komt in september uit via early access

De Sims-achtige game Life by You komt in september uit via early access

Life by You, de op De Sims lijkende game van Paradox Interactive, moet in september uitkomen als early access-spel op Steam en Epic Games Store.

Life by You werd eerder deze maand aangekondigd. Toen werd al gemeld dat het spel wordt ontwikkeld door Rod Humble, die voorheen aan het hoofd stond van de Sims-franchise en de CEO van Second Life-studio Linden Labs was. De eerste trailer toonde toen al hoe mensen huizen kunnen bouwen en het leven van digitale mensen kunnen volgen.

In een nieuwe livestream heeft Paradox meer informatie en beelden van de aankomende game gedeeld. Het moet "de meest open en modbare levenssimulator" worden, waarbij spelers mensen creëren en dat leven - zonder merkbare laadschermen - beleven. "Spelers kunnen een huishouden en een huis creëren en de vele verhalen van het leven vertellen." Daarbij kunnen de aangemaakte personages ook direct bestuurd worden.

De early access-versie komt op 12 september uit via Steam en Epic Games Store en gaat 39,99 euro kosten. Hieronder zijn de nieuwe beelden te bekijken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou