De Sims 4 krijgt gratis updates met zwembaden, geesten en kostuums | Gamer.nl

De Sims 4 krijgt gratis updates met zwembaden, geesten en kostuums | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De eerste update is vanaf nu gratis te downloaden. Deze voegt onder meer kostuums voor de Sims toe en verandert dode sims in geesten. De gestorven Sims behouden al hun attributen van voor hun dood. Ze vertonen als geesten gedrag gebaseerd op hoe ze zijn gestorven. Een Sim die is omgekomen in een brand kan spontaan vlam vatten. Verder hebben spelers bij het maken van hun Sims meer keuze in oogkleuren.

Een update in november voegt zwembaden toe. Hoewel zwembaden standaard in vorige De Sims-games zaten, was dit geen optie in De Sims 4 bij lancering. De negatieve feedback van fans heeft Maxis in acht genomen en de ontwikkelaar voegt zwembaden straks alsnog toe. De derde update volgt in december en voegt carrières en beloningen toe.

Sims 4


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou