Nieuws
sims 4

Nieuwe Sims 4-dlc aangekondigd

Draait om compact wonen

Geschreven door Dagmar De Groot op
Het studentenleven-uitbreidingspakket van de Sims 4 is kort geleden uitgekomen, maar binnenkort verschijnt een nieuwe accessoirepakket voor de Sims 4 met compacte woningen.

In dit pakket draait het allemaal om zo klein mogelijk te wonen, wat al bepaalde uitdagingen bij het bouwen van een woning oplevert. Spelers krijgen de mogelijkheid om te selecteren dat zij klein willen wonen, waardoor de grootte van je huis beperkt wordt.

Uit de trailer blijkt dat wanneer de speler deze optie selecteert, het aantal grid-tegels (waarop spelers bouwen) worden beperkt, waardoor minder muren kunnen worden geplaatst. De daadwerkelijke plots worden hier niet kleiner van.

Ervoor kiezen om kleiner te gaan wonen levert de Sim allerlei voordelen op, zo worden de kosten van het wonen verlaagd, is er een comfortbonus en groeien relaties sneller. Klein wonen betekent niet dat een speler zo min mogelijk vierkante meter in totaal moet hebben, zo wordt er ook een huis getoond dat vier verdiepingen hoog is.

Ook worden de Murphy-bedden, die veel spelers miste in de Studentenleven-uitbreiding, toegevoegd. Verder lijkt het erop dat er een grote variatie aan nieuwe meubels en creëer-een-sim-voorwerpen aanwezig zijn. Tevens is er een nieuwe woonkavel waarop spelers hun kleine huis kunnen bouwen.

De Sims 4 Klein Wonen komt op 21 januari uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox Series X-aansluitingen mogelijk onthuld door insiders Fortnite wederom meeste omzet van alle games opgehaald in 2019
2

Reacties op: Nieuwe Sims 4-dlc aangekondigd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  HunterSeeker

  • 8 januari 2020 11:02
  heb niet veel met de sims maar vind klein wonen geweldig. Maar kan je dan niet gewoon een normale sim game starten en zelf een klein huisje bouwen? Dan heb je alleen die multi pupose items niet die in de nieuwe uitbreiding zitten

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Robert-Frans

  • 8 januari 2020 16:28
  @HunterSeeker Dergelijke accessoirepakketten gaan dan ook inderdaad enkel om de nieuwe items en bieden geen significante nieuwe gameplay aan.
  Daarbij kent dit pakket blijkbaar bepaalde bonussen toe aan je sims als je speciaal voor de optie om klein te wonen kiest.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.