De Sims 3 krijgt derde uitbreiding | Gamer.nl

De Sims 3 krijgt derde uitbreiding | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe uitbreiding laat spelers de stad na zonsondergang verkennen. De Sims kunnen onder andere rondzwemmen in een jacuzzi, lid worden van een band en uitgaan in clubs. Om naar feestjes te kunnen, moet de Sim zich wel gedragen, want anders kan een uitsmijter hem wegsturen. Daarnaast kunnen de Sims ook in vampieren veranderen.

Sociale situaties

"De fans hebben erg duidelijk aangegeven meer intere ante en onverwachte sociale situaties voor hun Sims te willen hebben", aldus Scott Evans, de manager van de Sims Studio bij EA. "De Sims 3: Na Middernacht zit vol met manieren om een rijk, nieuw leven buiten de dagelijkse bezigheden voor de Sims te maken. Zo kan er met beroemdheden gefeest worden op daken van wolkenkrabbers, het publiek opzwepen met je eigen band of de beste barman worden in de populaire nieuwe lounge."

De Sims 3: Na Middernacht is de derde uitbreiding van De Sims 3, dat vorig jaar verscheen. De game laat spelers een virtueel leven leiden met virtuele personen die bekend staan als Sims. Deze personen moeten naar scholing, werk, voedsel en een dak boven hun hoofd hebben. Spelers moeten hier voor hun Sims in voorzien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou