ChristenUnie-lijsttrekker André Rouvoet neemt het in dit spel op tegen de lijstrekkers van rivaliserende partijen. De speler heeft alleen de mogelijkheid om als Rouvoet te spelen. Op en langs het circuit zijn obstakels te vinden in de vorm van politieke kreten.

"De boodschap van het spel is: met de ChristenUnie win je altijd", zegt campagneleider Sahied Badoella. "We willen de gamer plezieren. En de gamer wil winnen." Winnen is niet moeilijk in de racegame van Rouvoet aangezien de speler het spel altijd wint ongeacht zijn prestaties op de racebaan. De hybride auto van Rouvoet kan zelfs niet over de kop slaan.

Grafisch simplistisch

Het spel is grafisch geen hoogstandje, maar het voornaamste doel is om jongeren kennis te laten maken met de partij. De hedendaagse spellen zijn voorzien van veel actie en geweld, Badoella reageert: "We maken dit spel niet voor de game-industrie, maar als onderdeel van een politieke campagne". Het spel in momenteel nog in ontwikkeling en een concrete releasedatum is nog niet gegeven, maar een release voor de verkiezingen op 9 juni zou niet onlogisch zijn.