De resoluties van de games in Super Mario 3D All-Stars zijn bekend

De resoluties van de games in Super Mario 3D All-Stars zijn bekend

Het is inmiddels bekend in welke resoluties de spellen in Super Mario 3D All-Stars draaien.

In het gisteren aangekondigde spel voor de Switch zitten drie klassieke Mario-platformers: Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy.

Super Mario 64 draait zowel docked op televisie als op het Switch-scherm zelf in 720p. Daarbij is het spel alleen in een 4:3-verhouding speelbaar. Zowel Super Mario Sunshine als Super Mario Galaxy draaien in 720p op het Switch-scherm en in 1080p op televisie. Beide games zijn in breedbeeld speelbaar.

Super Mario 3D All-Stars is vanaf 18 september voor Switch beschikbaar. De game komt zowel fysiek als digitaal uit, maar is vanaf april 2021 niet meer officieel verkrijgbaar. Geïnteresseerden moeten er dus tijdig bij zijn.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat jammer. Super mario 64 in 4:3. Dat is rocketscience om te zorgen dat dit ook mooi in volledig beeld te spelen is tegenwoordig? Of zeg ik nu iets heel geks...

0
test

@RoepieRoepie84 Nee, ik vermoed dat ze SM64 op een emulator draaien of zo.. wat echt super lui is, de onlangs gelekte source code van SM64 en de daarbij gemaakte windows port draait in widescreen zonder enig probleem in minimaal fullHD.. maar ze zullen het wel op een authentieke ervaring gooien.. prutsers.

0
test

Waar is Super Mario Galaxy 2?

0

Aanbevolen voor jou