Razer brengt smartphone voor gamers deze maand op de markt | Gamer.nl

Razer brengt smartphone voor gamers deze maand op de markt | Gamer.nl

Razer komt deze maand met een smartphone gericht op gaming.

Dit heeft Razer bekendgemaakt tijdens een presentatie in Londen. De Razer Phone biedt krachtige specificaties en een dubbele camera. Het toestel is een Android smartphone met een 5,7 inch scherm, een refresh rate van 120Hz en een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels.

Met een Snapdragon 835 proce or, 8 GB aan werkgeheugen en 64 GB intern geheugen, wat nog uit te breiden is tot maximaal 2 TB, kan de telefoon games makkelijk draaien. Verder is de Razer Phone uitgerust met een dubbele 12 megapixel-camera, een vingerafdrukscanner, 8 megapixel front-camera en een 4000 mAh-accu met Qualcomm QuickCharge 4.0+. Volgens Razer is dat genoeg voor een batterijduur van 12.5 uur.

De smartphone is 8 millimeter dik en heeft geen hoofdtelefoonaansluiting, daarvoor heeft Razer een speciale USB-C-naar-mini-jack adapter gemaakt. De Razer Phone wordt gelanceerd met Android 7.0 Nougat, waar in 2018 een update volgt naar Android 8.0 Oreo.

De Razer Phone komt 17 november uit in de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijken en is voor 749 euro nu te pre-orderen. Vooralsnog zijn er geen plannen voor verkoop in Nederland.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou