De PS3 wordt de ultieme home entertainmentmachine | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Op Redherring is een uitgebreid artikel verschenen waarin een vooruitblik wordt geworpen de in 2005 verwachtte Playstation 3.

De Playstation 3 is een ambitieus project waarmee Sony hoog inzet. Om te beginnen wil men met de machine de befaamde Wet van Moore aan zijn laars lappen. Door de machine ruim duizend maal krachtiger te maken dan de PS2 krijgt het bedrijf een voorsprong van ruim 36 maanden op de concurrentie. Het idee van de console is dat er idle proce orkracht van andere machines gebruikt wordt welke over een gigantisch wereldwijd netwerk gevonden wordt. Breedband of een lokaal netwerk is dus absoluut nodig om het idee van de PS3 te ondersteunen.

Naast een enorme berg proce orkracht wil Sony de PS3 ook qua features uitbreiden. De PS3 moet de ultieme all-in-one entertainmentmachine worden waarop een gebruiker echt alles kan doen. Een samensmelting tu en de TV, PC en console dus, alles onder beheer van Sony.Sony's vision for home entertainment may not look much different from the aspirations of other consumer-electronics companies. Like Sony, these companies hope to build a machine for the living room, capable of computing, communications, and entertainment functions. But Sony hopes to differentiate its machine--in this case, the PlayStation 3--by equipping it with a chip of unprecedented computing power, one that would make it as much as 1,000 times more powerful than the PlayStation 2.Volgens Redherring kan de PS3 de home entertainment markt veroveren, als men de beloftes tenminste waar kan maken en alle problemen oplo en. Wat te doen als je net lekker een game zit te kijken in de ingebouwde VCR gaat opnemen, dan mag de game natuurlijk niet vertragen.

Lees het zeer intre ante artikel helemaal na bij Redherring.Met dank aan xiphoid voor het melden van dit nieuws.Waarschuwing Flamers en fanboys worden gebannend !
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou