De PS Plus- en Games with Gold-games van maart zijn bekend

De PS Plus- en Games with Gold-games van maart zijn bekend

Sony en Microsoft hebben de PlayStation Plus- en Xbox Games with Gold-games van maart aangekondigd.

Vanaf 5 maart kunnen PS4-eigenaren met een PS Plus-abonnement aan de slag met The Witness en Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Laatstgenoemde game is de remaster van de eerste Call of Duty: Modern Warfare-game. In The Witness verkennen spelers een mysterieus eiland en lossen ze diverse puzzels op. De game is ontwikkeld door Braid-maker Jonathan Blow.

PlayStation Plus-abonnees hebben nog tot 4 maart om de huidige PS Plus-games voor PlayStation 4 te downloaden. Het gaat om For Honor en Hitman. Tot 9 maart kunnen ook nog PS3- en Vita-games binnengehaald worden, waaronder Metal Gear Solid 4. Daarna worden er maandelijks geen PS3- en Vita-games meer bij een PlayStation Plus-abonnement aangeboden.

Watch on YouTube

Xbox Live Gold-leden kunnen de gehele maand maart Adventure Time: Pirates of the Enchiridion downloaden. Daarnaast is van 16 maart tot 15 april de shooter Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 beschikbaar.

ok komen de originele Xbox-game Republic Commando (van 1 tot en met 15 maart) en Metal Gear Rising: Revengeance van PlatinumGames (van 16 tot en met 31 maart) beschikbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop dat Sony met een verdomd goeie verklaring komt waarom er nu nog maar 2 games in plus zitten. Of alle games moeten vanaf nu triiiiplleee AaaaA zijn (jim sterling voice) maar dit is best schandalig. Waarom geen psVR games erbij (ja kan ik eigenlijk wel bedenken..) of 2 kleinere indies? Ik zal mijn ps+ er niet om cancellen omdat ik nog heel veel online game maar dit is wel een dikke downgrade zo.

0
test

@casualkiller Ze hebben wel een half jaar (of al langer) aangekondigd dat ze gingen stoppen met de ps3 en vita games. Dat moment is nu aangebroken. Vandaar dat er nu maar 2 games in zitten. Ik heb alleen niet ergens kunnen lezen of het nu maar bij 2 games blijft.

0

@Heijaangel Dat wist ik en begrijp ik, je moet op een gegeven moment iets loslaten , maar het kader van we gaan de service veranderen en ipv 6 games krijg je er nu nog maar 2 en we doen niets aan de prijs vind ik niet kunnen eigenlijk. Ik zou al heel lang willen dat ze ps+ en online gamen scheiden zodat je enkel nog maar voor het 1 of het ander betaald.

0
test

@casualkiller Inderdaad, het aanbod is nu minder geworden. 2 extra indie games of een PSVR game was meer gepast geweest.

0
test

@casualkiller toen de vita en ps4 games erbij kwamen ben je toch ook niet heel veel meer gaan betalen of wel? Of was het prettiger geweest als ze bij de introductie van de ps4 games direct de ps3 games hadden geschrapt voor je?

0

@Jumpman volgens mij is het nog een tientje omhoog gegaan in het afgelopen jaar :) Maar ik betaal niet voor ps+ games, (want zo gauw je abbo afloopt heb je er niets meer aan) , ik betaal voor multiplayer, de meeste games die ik wil hebben koop ik toch. Het is een lokkertje, een extraatje om je op de service te houden. kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die enkel ps+ hebben alleen voor de 'gratis' games !

0
test

Leuk, heb vroeger Modern Warfare nog gekocht en gespeelt, ben benieuwd of ik nog wat nostalgie naar boven kan krijgen. En verder vind ik dat ze Ps Vita bezitters tegemoet mogen komen met 70% korting op elke digitale Vita game aankoop, we worden wel heel erg in de kou gelaten zo.

0

Aanbevolen voor jou