De PlayStation Plus-games van oktober zijn bekend

De PlayStation Plus-games van oktober zijn bekend

Sony heeft de PlayStation Plus-games van oktober bekendgemaakt.

Vanaf 6 oktober kunnen leden van PlayStation Plus zonder verdere kosten twee games downloaden en onbeperkt spelen, zolang het Plus-abonnement maar intact blijft.

Het gaat komende maand ten eerste om de spannende actie-adventure Vampyr. Het spel van Dontnod Entertainment laat spelers in de huid kruipen van een vampier die tegelijk een geneesmiddel voor de 'ziekte' probeert te vinden. De tweede game van oktober is racegame Need for Speed: Payback.

Beide spellen kunnen tot 2 november binnengehaald worden. Op dit moment kunnen Plus-leden Street Fighter 5 en PlayerUnknown's Battlegrounds nog downloaden. Dat kan tot en met 5 oktober.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prima maand, beide games die ik vaak langs zag komen maar niet wilde kopen. Kan ze nu mooi uitproberen.

0

HAHAHAH Vampyr en NFS!! XBOX krijgt tenminste Triple A KWALITEITSGAMES als Sphinx & Costume Quest deze maand /sarcasm

0
test

@tyberium Ja de geven sinds gamepass bijna niks bijzonders meer weg op games with gold.

0
test

@tyberium Als je het van de gratis gamepies moet hebben is het wel een tikkeltje erg met je gesteld.. die zijn meestal voor de leuk. Maar goed; iedereen ziet dat ps deze maand net even betere games heeft, prima (kijk even de lijst na, doorgaans vind ik gold alsnog betere games weggeven). Gold is inderdaad wel minder en minder aan het worden (door gamepass uiteraard); al moet ik zeggen .. vorige maand kregen we The Division.. en opeens zit ik bijna iedere avond met maatjes dat spel te knallen; dus wat betreft haal ik er alsnog wel plezier uit. Oktober is bij Xbox altijd beentje horror/spooky/halloween themed.. en dat doen ze deze maand ook weer leuk (zeker niet spectaculair) Gelukkig spelen we via gamepass wel vanaf vandaag Doom Eternal !! BOOOM!!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver Ik heb zelf een Xbox en géén PlayStation, maar ik vind het soms leuk om even de trollen te voeren (hè kleinekoosjer ;) )

0

@denver ho ho ho dit is jouw voorkeur hè. Er is nog niets beslist. Voorlopig vind ik de Xbox en de ps5 erg slap beginnen. Gamepass is leuk, maar ik mis de echte knallers op Xbox. Potentie heeft het zeker waar de Xbox mee bezig is, maar hoop niet dat het weer gepaard gaat met gecancelde games en slappe aftreksels. Mij boeit het zeker niet ben gelukkig in de positie dat ik ze allebei kan halen, maar vind jouw en tyberiums reactie erg kinderachtig en provocerend.

0

Aanbevolen voor jou