De PlayStation Plus-games van december zijn onthuld

De PlayStation Plus-games van december zijn onthuld

De PlayStation Plus-games van december zijn officieel onthuld.

Eerder lekten de games voor december al uit. Het gaat om Godfall Challenger Edition (PS5 en PS4), Mortal Shell (PS4) en Lego DC Super-Villians (PS4). De Challenger Edition van Godfall is een nieuwe versie van de game waar de singleplayer niet bij inbegrepen zit. De PS4-games zijn ook op PlayStation 5 speelbaar. De PlayStation Plus-games kunnen vanaf 7 december geclaimd worden en zijn tot 3 januari beschikbaar. 

Momenteel zijn Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, Knockout City en First Class Trouble nog tot 6 december te downloaden voor PlayStation Plus-abonnees. Daarnaast zijn ook drie PSVR-games te claimen: The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition, The Persistence en Until You Fall. Die games zijn tot 3 januari beschikbaar.

PlayStation Plus

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Karige maand, blijkbaar gaan ze er vanuit dat de sint de goede games geeft.

0
test

Wat is dat nou weer voor poep. Een versie van een game waar de single player niet bij zit! Beetje jammer, maar die andere 2 lijken me wel leuk.

0
test

@F3Nickxx dat is wel heel skeer inderdaad... Mortal Shell stond nog wel op mijn lijstje, maar schijnt niet zo heel sterk te zijn als game. Vandaar nooit gehaald en nu kan ik hem gratis proberen :)

0
test

@garciagarcia haha das het mooie van dit soort dingen. Bij twijfel gewoon wachten tot dat ze of gratis worden weg gegeven of heeel erg in de korting zijn.

0

Aanbevolen voor jou