De PlayStation Plus-games en Games with Gold van juni zijn bekend

De PlayStation Plus-games en Games with Gold van juni zijn bekend

Sony en Microsoft hebben de PlayStation Plus-games en Xbox Games with Gold-spellen van juni bekendgemaakt.

De PlayStation Plus-games van juni waren al uitgelekt, maar nu zijn ze bevestigd. Het gaat om Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, Star Wars: Squadrons en Operation: Tango. Laatstgenoemde game is alleen op PlayStation 5 verkrijgbaar.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown werd eerder deze week volledig onthuld. Deze nieuwe versie van Virtua Fighter 5 bevat verbeterde graphics, nieuwe muziek in arena's en diverse andere verbeteringen. Het spel komt volgende week alleen digitaal uit op PlayStation 4 en is dus vanaf 5 juni gratis voor PS Plus-leden.

Ook de Xbox Games with Gold van juni zijn bekend. De gehele maand is de grafisch strak ogende Xbox One-game The King's Bird beschikbaar. De Xbox One-game Shadows: Awakening is een actievolle, isometrische singleplayer-rpg en is van 16 juni tot en met 15 juli verkrijgbaar.

Ook kunnen Gold-leden twee Xbox 360-games claimen. Van 1 tot en met 15 juni is dat de tag-team versus fighter NeoGeo Battle Coliseum, en van 16 tot en met 30 juni is het Injustice: Gods Among Us. Laatstgenoemde game is een fighter van het team achter Mortal Kombat, maar dan met diverse DC-personages zoals Superman, Batman en Wonder Woman.

 
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ps plus goeie games, zag dinsdag al ergens waar ze deze games voorspelde. Wat ik wel leuk vind is dat sony toch 2 ps4 games en 1 ps5 game. Xbox kan hier een voorbeeld bij nemen bij xbox live want dat is steeds meer 360 games of ouder vaak met een xbox one game er bij, maar ja hun focus ligt op gamepass.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou