De PlayStation Plus Essential-games van december zijn gelekt

De PlayStation Plus Essential-games van december zijn gelekt

De PlayStation Plus Essential-games van deze maand zijn gelekt.

De games voor deze maand zijn Mass Effect: Legenady Edition, Biomutant en Divine Knockout. Elke PlayStation-gebruiker met een abonnement op PlayStation Plus, ongeacht het niveau, kan de games deze maand downloaden.

Mass Effect Legendary Edition kreeg van Gamer.nl een 8: “De Legendary Edition van Mass Effect zet met veel liefde drie van de beste games ooit weer volop in de schijnwerpers. Dat is eigenlijk al genoeg reden om dit pakket aan te raden, maar toch voelt het alsof Bioware kansen laat liggen om echt groots uit te pakken.”

Biomutant kreeg van Gamer.nl een 6: “Biomutant is grillig in opzet. Het missie-ontwerp is te traditioneel en de game leunt op een warrig verhaal met slechte dialoog en nietszeggende personages, terwijl de actie en sommige rpg-systemen juist beter zijn dan die van genregenoten”

Vermoedelijk volgt de officiële aankondiging later deze week. Momenteel zijn Nioh 2 op PS4, Nioh 2 Remastered op PS5, Heavenly Bodies op beide consoles en Lego Harry Potter Collection op PS4 te downloaden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ga toch mass en biomutant claimen.

0
test

Dat is zeker nice beide games die ik ooit nog eens had willen kopen dus komt goed uit

0

Aanbevolen voor jou