De Niro zegt interesse te hebben in Uncharted-film | Gamer.nl

De Niro zegt interesse te hebben in Uncharted-film | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In hetzelfde interview zegt De Niro dat hij vertrouwen heeft in regi eur David O. Ru ell die volgens hem een "puike prestatie heeft geleverd met The Fighter". Naast een rol voor De Niro heeft Ru ell ook al andere acteurs op het oog voor de Uncharted-film. Voor de rol van Nathan Drake heeft Ru el Mark Wahlberg al gecast en is er ook al een rol geschreven voor Joe Pesci. Eerder werd bekend dat Ru el graag Scarlett Johan on in zijn film zou zien.

Ru ell wil de Uncharted-film anders maken dan de game. In een interview met Slashfilm vertelde de regi eur dat hij respectvol om zal gaan met de inhoud van de game, maar dat het ook zijn taak als filmmaker is er een geweldige film van te maken. "Mensen moeten daar vertrouwen in hebben", aldus Ru ell.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou