De nieuwe multiplayermap van Halo 3 is gearriveerd 

De nieuwe multiplayermap van Halo 3 is gearriveerd 

Dertien jaar na release is er een nieuwe map toegevoegd aan Halo 3, via Halo : The Master Chief Collection.

Het zesde seizoen van Halo: The Master Chief Collection is vannacht live gegaan en introduceert onder andere een nieuwe multiplatermap, genaamd Waterfall.

Waterfall is een besneeuwde en ijzige map waar spelers twee verschillende wapens kunnen oppakken, namelijk de stille SMG en de Brute plasma rifle. 

Het oorspronkelijke plan van 343 Industries was om twee nieuwe maps aan de game toe te voegen bij de lancering van seizoen 6. Achteraf is echter gekozen voor enkel Waterfall. Toch is de kans op nieuwe maps nog altijd aanwezig volgens de ontwikkelaar. 

Eerder hintte 343 Industries al naar "een nieuwe manier en plek om Halo te spelen", en mogelijk was dat een hint voor de nieuwe map. In 2009 verschenen de laatste nieuwe maps voor de game in de vorm van de Mythic 2 Map Pack. 

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Was laatst al gaan kijken omdat ik dacht dat de nieuwe maps er al waren. Ga zeker even checken. Zou denk ik slim zijn om elk seizoen 1 map te doen ipv meteen twee, trekt toch spelers aan.

0
test

“twee verschillende wapens kunnen oppakken, namelijk de stille SMG en de Brute plasma rifle” Dat is wel een beetje jammer. Na 13 jaar nieuwe DLC wie had dat verwacht.

0

Aanbevolen voor jou