Deze uitgave is heel speciaal, mede dankzij de samenwerking met Veronica Uitgeverij. Door de opgezette samenwerking is de oplage meer dan verviervoudigd naar een oplage van bijna 800.000 stuks. Wie alle pagina’s naast elkaar zou leggen, zou een aaneengesloten hemelsbrede weg kunnen maken van Amsterdam naar Caïro in Egypte. Of minder abstract: wie alle pagina’s naast elkaar zou leggen, kan hiermee 175 voetbalvelden vullen.

Dit najaar staat bol van de grote gamereleases, die natuurlijk de revue passeren in Gamer Magazine. Zo lanceert Sony zijn nieuwe spelcomputer, de PlayStation 4, waar uitgebreid aandacht aan wordt besteed in het magazine. Maar ook de huidige generatie is nog volop in leven, met nieuwe ontwikkelingen op de PlayStation 3 en Vita. Verder zorgen specials over Grand Theft Auto V, Call of Duty: Ghosts en de Wii U voor een gevarieerd tijdschrift. Niet alleen komen de grote blockbusters in het magazine aanbod, maar ook verhalen over ontwikkelstudio’s uit Nederland en de opkomst van gaming op tablets en smartphones.

Via Tijdschrift.nl en de bijbehorende app voor de iPad kan het magazine ook gratis gedownload worden. Sterker nog: alle uitgaves van Gamer Magazine en specials van Gamer.nl zijn vanaf nu gratis via de website en de app te downloaden.

Download het magazine nu via Tijdschrift.nl.

Of download de Tijdschrift.nl app voor de iPad.