De meest geanticipeerde games van dit najaar volgens Nielsen | Gamer.nl

De meest geanticipeerde games van dit najaar volgens Nielsen | Gamer.nl

Mediaconglomeraat Nielsen heeft onderzoek gedaan om te bepalen op welke titels gamers dit jaar nog het meeste op zitten te wachten.

Rond de feestdagen komen net als gewoonlijk een hoop grote titels uit. Om die reden heeft Nielsen Game Rank gekeken naar welke games, die uitkomen tu en oktober en 31 december dit jaar, het meest wordt uitgekeken door gamers.

Voor het onderzoek is een enquête ingevuld door bijna 6.000 gamers tu en de 7 en 54, over alle platformen. Het totale niveau van intere e wordt bepaald door verschillende factoren, zoals intere e het spel aan te schaffen, beoordeling van consumenten en bewustzijn van de titel. Het percentage is tevens relatief aan de niveau's van intere e van alle andere games tijdens hun pre-release periode. Er wordt niet aangegeven wat de belangrijkste factoren zijn voor het bepalen van de score.

Dit betekent dat games die minder bekend zijn, maar wel heel erg naar uitgekeken worden, toch laag scoren en niet in de lijst van meest geanticipeerde games terecht zijn gekomen.

Op nummer één onder het kopje multiplatform staat Call of Duty: WW2, met een score van maar liefst 99%. Daarna volgen A a in's Creed Origins en Star Wars Battlefront 2. Pokémon Ultra Moon scoort even hoog voor Nintendo 3DS als Call of Duty: WW2 voor alle platforms. Ook Age of Empires: Definitive Edition voor pc en Super Mario Ody ey voor Nintendo Switch scoren hoog.

Hieronder is het resultaat van het onderzoek in beeld gebracht.

Nielsen
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou