De Mad Box-controller in beeld

De Mad Box-controller in beeld

Slighty Mad Studios heeft de controller van hun aankomende console, de Mad Box, uit de doeken gedaan.

De controller heeft een futuristische look, een touchscreen waarop onder andere een toetsenbord kan worden afgebeeld en triggers en paddles. De afbeeldingen van de controller zijn in onderstaande tweets te zien.

Vorig jaar kondigde Slighty Mad Studios, de ontwikkelaar van de Project Cars-franchise, aan een eigen console te ontwikkelen. Het bedrijf liet toen al renders van de console zien.

Volgens CEO Ian Bell wordt het "de meest krachtige console ooit gebouwd" en krijgt het een resolutie van 4K mee. Daarbij zou het ook virtual reality ondersteunen, met 60 frames per seconde per oog. Headsets zoials de Oculus Rift en HTC Vive worden ondersteund, alsmede allerlei accessoires voor pc, zoals vliegsticks en racewielen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk concept, maar dat gaan hele dure controller worden. Leg maar MadMoney neer voor deze console.

0
test

Ziet er goed uit en niet geheel onbelangrijk, de sticks zitten goed.

0
test

@bigds9fan je bedoelt fout ;-)

0
test

@bigds9fan Mijn handen zijn allebei hetzelfde, dus moeten de sticks ook op dezelfde plek zitten aan beide kanten. Voor mij zitten ze dus niet goed.

0
test

@darkmanwls mijn handen zijn uiteraard ook identiek en dus moeten de functies die het meest gebruikt worden (linker thumbstick en de actie knoppen) op een zo kort mogelijke afstand zitten en dat is wat deze controller voor mij goed doet.

0

Aanbevolen voor jou