De Kollector voor Mortal Kombat 11 onthuld

De Kollector voor Mortal Kombat 11 onthuld

Een compleet nieuw personage voor Mortal Kombat 11 is onthuld in de vorm van de Kollector.

Dit personage heeft vier armen en is een "trotse knecht van de Outworld Empire. De Kollector geeft alleen om zijn rijkdom en status en doodt iedereen om dit te behouden." Het personage is in actie te zien in onderstaande trailer.

De Kollector lijkt zowel geschikt voor gevechten van dichtbij en veraf. Hij heeft bijvoorbeeld projectielen om tegenstanders van een afstand mee te teisteren.

Mortal Kombat 11 komt op 23 april uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie verschijnt in mei.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mijn handen jeuken om dit spel te bestellen, maar heb alleen een Switch en durf het gewoon niet aan. @gamer.nl, gaan jullie mk11 ook testen op de Switch? Zou ik heel interessant vinden om te zien hoe deze versie overeind blijft naast ps4/pc. Edit: lees nu ook dat switch versie later komt... hmpf.

0
test

@mrakd Ik baal ook dat de Switch versie later komt, ik ben zeer benieuwd naar de reviews om de keuze te maken tussen welke versie ik wil aanschaffen. Puur op grafisch gebied is het een eenvoudige keuze, maar juist de flexibiliteit die ik met de Switch heb, geeft me de mogelijkheid om het spel eenvoudiger op te pakken. Het spel dubbel kopen, daar begin ik niet aan dus ik vrees dat ik het beste gewoon wacht tot alle versies uitgebracht zijn.

0
test

@**Guitar_Hero** Kan je waarschijnlijk gelijk de ultimate versie kopen waar alle dlc al bij in zit.

0
test

Ik wou echt dat ik fighting games enigszins kon spelen op een middelmatig niveau, maar dat haal ik al niet eens. Moet nodig eens gaan oefenen met Tekken 7 en het niet blijven uitstellen ;)

0

Aanbevolen voor jou