Nieuws
Call of Duty Black Ops: Cold War

De inhoud van Call of Duty: Black Ops Cold War seizoen 2 is bekend

Het tweede seizoen begint donderdag

Geschreven door Michel Musters op
Activision en Treyarch hebben het tweede seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld.

Het tweede seizoen begint aanstaande donderdag. Adler wordt gekidnapt en spelers reizen af naar Zuidoost Azië om hem te redden en Naga tegen te houden om Nova 6-gas te verspreiden.

Het tweede seizoen voegt vier nieuwe maps toe, alsmede nieuwe wapens. Het gaat onder andere om de FARA 83, de LC10, de R1 Shadowhunter en een machete. Qua nieuwe maps verschijnt in de eerste week de 6v6 Apocalypse-map. Later komen ook Golova, Mansion en Miami Strike (een versie van de Miami-map die zich overdag afspeelt) uit. De Onslaughty-versie van Apocalypse is exclusief voor PlayStation 4- en PlayStation 5-gamers. 

Verder zijn er nieuwe 'abilities' en upgrades, zoals de Frenzied Guard Field Upgrade. Er komen nieuwe gamemodi en Operators uit. In Exfiltration moeten spelers een draagbare radio vinden en die een tijdje bij hun houden om t winnen. Rebirth Island Resurgence Exteme is een gelimiteerd speelbare modus voor negentig spelers. De nieuwe Operators zijn Rivas, Naga, Maxis en Wolf.

Meer informatie valt in een uitgebreide blogpost te lezen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pc-spelers Hitman 3 kunnen nu levels uit vorige games importeren 'Konami laat andere studio's Silent Hill-, Metal Gear- en Castlevania-games maken'
0

Reacties op: De inhoud van Call of Duty: Black Ops Cold War seizoen 2 is bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.