Nieuws
Hyrule Warriors

De Hyrule Warriors: Age of Calamity-uitbreidingspas bestaat uit twee delen

Nieuwe verhalen en personages

Geschreven door Cody van den Bogert op
Koei Tecmo heeft nieuwe details over de reeds aangekondigde uitbreidingspas van Hyrule Warriors: Age of Calamity gedeeld.

De Hyrule Warriors: Age of Calamity-uitbreidingspas wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel van de pas heet Ancient Heartbeat en verschijnt in juni, terwijl het tweede deel, genaamd Guadrian of Recollection, pas vanaf november verkrijgbaar is.

De pas kan wel al vanaf 28 mei worden verkregen en wanneer Japanse spelers dat doen, ontvangen zij direct een nieuw kostuum voor Link. Het is nog niet duidelijk of dit pakje ook in het Westen verschijnt. Alle items, personages en andere spullen die de pas met zich meebrengt, kunnen niet los worden verkregen.

De Ancient Heartbeat-uitbreiding voegt onder andere een nieuw personage, nieuwe missies, sterkere vijanden en een wapentype toe aan de game. 

De Recollection of the Guardians-uitbreiding introduceert naast een nieuw verhaal, ook nieuwe levels en speelstijlen voor bestaande personages. Ook deze uitbreiding voegt minstens één nieuw poppetje toe aan de game.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Dit artikel delen:

Lees meer

De Sims 4 Interieurdesignerpakket  aangekondigd Mass Effect Legendary Edition propt fantastische games in een krap jasje
0

Reacties op: De Hyrule Warriors: Age of Calamity-uitbreidingspas bestaat uit twee delen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.