De herfstuitverkoop van Steam is begonnen

De herfstuitverkoop van Steam is begonnen

De herfstuitverkoop van Steam is gisteren van start gegaan.

Tot en met 3 december kunnen gamers allerlei deals vinden op Steam. Honderden games zijn met kortingen te koop. Zo is Gears 5 voor 34,99 euro te koop, Dead Cells voor 17,49 euro, Rainbow Six Siege voor 7,99 euro, Total War: Warhammer voor 14,99 euro, Kerbal Space Program voor 9,99 euro, No Man's Sky voor 27,49 euro en Resident Evil 2 Remake voor 19,79 euro. Alle deals zijn op Steam te vinden.

Opvallend is ook dat de Steam Controller met fikse korting te koop is: de controller kost nu tijdelijk maar 5,50 euro in plaats van de gebruikelijke 54,99 euro. Daar komen wel nog verzendkosten bij. Het gaat om de laatste lading Steam Controllers; ze worden hierna niet meer geproduceerd.

Daarnaast kan men games in verschillende categorieën nomineren, waaronder game van het jaar. Na de uitverkoop zijn de nominaties bekend en kan er gestemd worden tussen de gekozen titels. De winnaars worden met oud en nieuw aangekondigd.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Controller al out of stock. Zelfde rukzooi als met de steamlink vorig jaar.

0
test

@jaquesparblue Maar het is ook niet alsof we al jaren de tijd hebben gehad om dat ding te kopen......./s Vorig jaar heb ik die steamlink gekocht, toch spijt van ook al koste het geen drol. Een 10 meter hdmi kabel doet het 100 keer beter.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Die controller is echt onwijs relaxed voor games met veel clickbare menutjes enzo, gebruik 'm best vaak, ook voor navigeren door bv Youtube. Ik hoop wel dat ze met een opvolger komen, die touch pads werken echt heel goed.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou