De gesloten bèta van The Division 2 begint op 7 februari

De gesloten bèta van The Division 2 begint op 7 februari

De gesloten bèta van Tom Clancy's The Division 2 begint op 7 februari in Europa, zo laat Ubisoft weten.

De bèta, die beschikbaar is op pc, PlayStation 4 en Xbox One, loopt tot 11 februari. Volgens Ubisoft kunnen geïnteresseerden op twee manieren meedoen. Mensen die de game reserveren krijgen sowieso toegang tot de gesloten bèta, en anderen kunnen zich aanmelden via de website van The Division 2. Ubisoft laat echter weten dat er een gelimiteerd aantal plekken zijn, dus dat lang niet iedereen die zich aanmeldt toegang krijgt.

Daarnaast heeft Ubisoft ook een nieuwe verhalende trailer van de game uitgegeven, die hieronder te bekijken is. The Division 2 komt op 15 maart uit op pc, PS4 en Xbox One. Op pc komt de game beschikbaar via uPlay en de Epic Game Store, maar niet via Steam.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah jammer dat het alleen met pre-order is. Hopelijk komt er ook nog een korte public beta. Speel sinds kort weer deel 1 samen met een vriend en als coop game is het echt een goede en gave game geworden. Maar man man man, ik weet nog hoe de start van Division 1 was. Als deze verder gaat qua "staat" waarin deel 1 nu verkeerd dan wordt het zeker wel een day 1 buy.

0

@aSTetsuo met vrienden samen spelen is devision een leuk spel maar solo is het bagger. De reden waarom deel 2 waarschijnlijk niks voor mij word

0

Waarom ziet dit er grafisch uit alsof het al 8 jaar in de koelkast ligt?

0
test

@Kuyichi Valt wel mee hoor, vind het er prima uitzien.

0
test

@Kuyichi Overdrijven is ook een kunst he. Ziet er prima uit.

0
test

@Kuyichi omdat mensen de vorige keer aan het janken waren over de uiteindelijke graphics downgrade. Nu laat Ubisoft meer realiteit zien en gaan mensen weer janken over hoe slecht het eruit ziet. Man man man.

0

Aanbevolen voor jou