De geschiedenis van de smile | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Alweer een offtopic nieuwsbericht zul je denken, en helaas moet mijn antwoord hierop ja zijn. Maar omdat dit bericht me aansprak heb ik toch de gok genomen het te posten.

Het verhaal gaat namelijk over de geschiedenis van de smile. Iedereen kent smiles, en bijna iedereen gebruikt ze ook. De dubbele punt haakje is tegenwoordig wereldwijd bekend en wordt ik alle chats gebruikt.

De maker van de smile is Harvey R. Ball, hij heeft de smile in het jaar 1963 "uitgevonden", met als doel de arbeiders in zijn fabriek een beetje op te vrolijken. CNN brengt ons een volledig verslag over het leven van de smile, lees het hier.Ball, who co-owned an advertising and public relations firm in Worcester, designed the Smiley Face in 1963 to boost the morale of workers in two recently merged insurance companies.

Ball was paid $ 45 for his artwork by State Mutual Life A urance Cos. of America -- now Allamerica -- in 1963. Ik moet er niet aan denken hoeveel smiles ik in m'n internetjaren wel niet gebruikt heb. Laten we Harvey Ball nog één keer herinneren en de smile op het beeldscherm laten zien :


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou