Nieuws

De Gamer.nl-podcast Aflevering 4 - Nintendo NX, Hideo Kojima en Battlefield Hardline

De officiële Gamer.nl podcast

Geschreven door Gijs Scheltens op

Vanaf vandaag is de Gamer.nl-podcast elke maandag te beluisteren! Deze week hebben Erik, Joe en Ron het over Nintendo's nieuwe hardware en strategie op mobiele systemen, de spanningen tussen Konami en Hideo Kojima én vertelt Ron over Battlefield Hardline.

Verder komen de ontslagen bij Driveclub-maker Evolution Studios naar voren en beantwoordt het drietal de vraag van bezoeker Helios over de populariteit van e-sports. Heb jij ook een vraag over een game of de game-industrie? Laat hem dan achter in de reacties onder dit bericht, of stuur 'n mailtje naar Erik. Wellicht behandelen we 'm dan in de volgende editie van de Gamer.nl-podcast.

Je kunt de podcast hieronder beluisteren of bekijken via YouTube. De iTunes-versie is op dit moment nog niet beschikbaar, we zullen deze linken zodra hij online komt. Als je de podcast waardeert (of juist niet), vergeet dan niet je feedback achter te laten in een reactie! We zijn altijd benieuwd naar jullie input.

Update: De podcast is inmiddels ook te beluisteren via iTunes.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bètatest Rainbow Six: Siege komt later dit jaar Het nieuwe Gamer.nl gaat deze week live
1

Reacties op: De Gamer.nl-podcast Aflevering 4 - Nintendo NX, Hideo Kojima en Battlefield Hardline

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Helios

  • 26 maart 2015 12:54
  Ah, ik kan eindelijk reageren! (alleen de video is hierboven nog niet zichtbaar). Bedankt voor het beantwoorden van m'n vraag! Ben benieuwd of lokale gametoernooien ooit een ding worden. Lijkt me toch dat er meer gamers zijn dan beoefenaars van de meer obscure sporten die ook gewoon een lokale competitie organiseren.

  Podcast weer met plezier beluisterd! Is de keuze voor de maandagpublicatie overigens een bewuste? Leek me op de een of andere manier niet de dag met de meeste bezoekers.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.