Naast Soul Calibur 2 is het Japanse Namco ook nog actief bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Tekken. Na een redelijk teleurstellende Tekken Tag Tournament voor de PS2 zijn we beland bij een vierde deel in de serie die ons de tegenvaller enigzins moet doen vergeten.

De screenshots zijn helaas niet meer zo spectaculair na het zien van Dead or Alive 3 op de Xbox, maar hoe goed de uiteindelijke gameplay is, moet natuurlijk nog voor beide titels worden bekeken.Namco have released the first gameplay images from the latest arcade chapter in the neverending Tekken story

Very nice they are too. You'll also notice confirmation of Namco's stated addition of barriers to arenas, which will confine the fighters - cornering your opponent will be an option for the first time in the series.

Dat Tekken Tag Tournament voor zoveel gamers een teleurstelling was, mag voornamelijk te danken zijn aan de korte vier maanden waarin het spel in elkaar is gezet. De game moest namelijk een PS2 launchtitel worden en tegelijkertijd op de winkelplanken liggen met de console zelf.