De eerste foto van Tom Holland als Nathan Drake in Uncharted-film

De eerste foto van Tom Holland als Nathan Drake in Uncharted-film

Acteur Tom Holland heeft de eerste foto van zichzelf als Nathan Drake in de aankomende verfilming van Uncharted getoond.

Gisteren verschenen er al twee foto's van de film, maar daarin was Holland nog niet in zijn rol te zien. Op de nieuwe foto is te zien dat Holland kleding draagt dat lijkt op de kleding van Nathan Drake in de games.

De Uncharted-film speelt zich af voor de games en richt zich mogelijk op Magellaans wereldreis en eventuele schatten die hij vond. Naast Tom Holland als Nathan Drake is bekend dat Mark Wahlberg Victor Sullivan speelt. De film wordt geregisseerd door Ruben Fleischer.

Uncharted

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Eens, Nathan Fillion is de perfecte acteur om Nathan Drake te spelen. Zo jammer dat ze niks met deze fan film hebben gedaan en een jongere Nathan Drake film zijn gaan maken.

0
test

@denver Helemaal mee eens hoor, dát leek echt als twee druppels water. Maar we moeten dit nou eenmaal uit ons hoofd zetten, het gaat nooit gebeuren.

0
test

@denver Ik ben altijd wel van mening dat alhoewel een acteur heel erg kan lijken op het personage dat die gaat spelen, het vaak juist moet gaan om de acteerstijl die bij de rol past en dat dat niet altijd het geval is. Is hetzelfde dat iedereen Mads Mikkelsen als Geralt of Rivia wilde. Al ga ik ook zeker afwachten hoe Tom Holland het doet, ik hoop niet dat ze een tè jonge versie gaan portretteren.

0

@MoodyBanter Dat is het hem net, Nathan Drake leek wel geïnspireerd op het personage uit firefly dat door Fillion gespeeld werd... Het is zoveel meer dan enkel de uiterlijke gelijkenis, het is de humor, de stijl ,etc... De keuze was hier zo voor de hand liggend maar voor een of ander vunzige reden wil sony niet mee :( een film rond de jeugdjaren lijkt me sowieso een debiel idee, jammer dat ze deze fantastische franchise geen echte kans om over te springen naar het grote scherm willen geven.

0
test

@denver Mensen die om Nathan Fillion blijven zeiken moeten zichzelf toch iets afvragen: wil je hem omdat je hem een goede acteur vind, of wil je hem puur en alleen omdat hij vrij veel op de Nathan Drake uit de games lijkt? Als het het eerste is prima, iedereen zijn mening, maar als je acteurs gaat inhuren puur en alleen omdat ze op het personage zelf lijken kunnen we beter nooit meer welke game dan ook laten verfilmen.

0
test

@poklaan Eens, Nathan Fillion staat toch echt meer bekend als een B acteur.

0
test

@poklaan LAten we het eens omdraaien? Ik wil toch ook geen Jack Nicholsen als Captain Marvel enkel en alleen omdat hij een goed acteur is? En wil jij me zeggen dat je geen goede acteurs kan vinden die meer op Nathan Grey lijken? Mensen hebben een beeld van een karakter wat ze al jaren volgen, deze mensen zijn geïnvesteerd daarin en als er dan een film komt over iets waar ze zo in zijn geïnvesteerd, dan is het logisch dat ze bij een mismatch ontevreden zijn. Zie hoe het ging met Sonic, met een geslaagde aanpassing. Ikzelf heb grote problemen met Jack Reacher, de omschirjving van de man is er eentje als Dolf Lundgren(lomp, sterk, groot, niet te snel op zijn voeten), Het klopt niet met het beeld wat ze zelf hebben gecreëerd. Ik gebruikte ook altijd graag Wesley Snipes als voorbeeld van goede casting met Blade en hoe we daar ook niet plots een blanke man willen. Maar dat ze er nu plots een Moslim van willen maken, breekt de hele 'christelijke' vampier mythos en sloopt het karakter dan weer in karakter. Mensen willen vaak 'uit gemak' meteen racisme, discriminatie of wat minder spannende dingen in de strijd gooien om een studio, product of zelfs acteur te verdedigen, maar dan ga je totaal voorbij 'verwachtingsmanagement', iets dat een belangrijk onderdeel is in Marketing, want het is een echt iets. Wel zijn er gelukkig ook vaak positieve verassingen, zoals ik Deadpool eigenlijk niet mismaakt genoeg vindt, maar de rest compenseert het. Ook hoe dat Domino plots een donkere vrouw is, maar 'geweldig' wordt gespeeld. Dit zijn twee voorbeelden van hoe het wel kan werken als er maar goede schrijvers zijn. Domino heeft wel een relatief kleine fanbase, dus dat kan ook schelen, maar het acteer werk van haar is zeker briljant. Wat trouwens beter is dan Halle Berry als Storm en Catwoman;) (zie hoe een bekend goed actrice dus ook dingen niet beter of zelfs kapot kan maken)

0
test

Ik vind de foto's die opduiken heel vet! Kom maar op met die film.

0

Aanbevolen voor jou