In het derde kwartaal van dit jaar zal het dan eindelijk zo ver zijn, The Sims, de best verkopende PC game allertijden, krijgt een opvolger: The Sims 2. Het spel belooft een hele reeks vernieuwingen, waaronder een prachtige 3D engine, het langzaam ouder worden van je Sims en de toevoeging van DNA zodat het nazaad ook werkelijk op de ouders lijkt. Ga je echter vreemd met iemand in een kledingzaak die andere uiterlijke kenmerken heeft dan je partner, dan zal dat allicht ook z'n consequenties hebben. Even shoppen zal in The Sims 2 in ieder geval nooit meer hetzelfde zijn:

Ook de echte nerds kunnen hun normale leven hervatten in The Sims. Lekker op de bank hangen met je spelconsole en een hele berg snacks. De kans dat je vrouw hier niet zo blij mee is, is natuurlijk ook aanwezig. Maar gelukkig heb jij je virtuele babes dan nog!

Maar dit is nog niet alles wat je in The Sims 2 te wachten staat. Wat dacht je van stiekem onder de rok kijken bij je secretaresse wanneer ze met je minigolfbaan aan het spelen is? Of zoveel rijkdom vergaren dat je continu door gespierde mannen in je behoeftes wordt voorzien? Bekijk deze voorvallen op de overige screenshots.