De cover van Borderlands 3 is gelekt

De cover van Borderlands 3 is gelekt

De cover van Borderlands 3 is via Twitter uitgelekt.

De boxart komt via Wario64, die wel vaker informatie van games via Twitter lekt. Naast de normale cover zijn ook een deluxe edition, super deluxe edition en Diamond Loot Chest Collector's Edition te zien.

Uit de beschrijving van de Collector's Edition valt diverse info te halen. Zo wordt 'Sanctuary 3' genoemd. Sanctuary was de hoofdbasis van Borderlands 2. Het lijkt er dus op dat er een nieuwe Sanctuary in Borderlands 3 komt. Verder wordt hiermee een seizoenspas voor de game bevestigd.

Gearbox heeft nog niets van het bovenstaande bevestigd, maar reageert niet ontkennend op Wario's tweet. Het bedrijf houdt later vandaag om 15:00 uur weer een livestream waarin het mogelijk meer details bekendmaakt.

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Super veel zin in deze game. Maar door de prequel ben ik wel voorzichtiger geworden. Dat vond ik echt een vreselijk spel (ook al was dat door een andere game-studio gemaakt). En season-pass en al die varianten van dit spel ademen ook een beetje money-grab. Ik wacht het nog even af.

0
test

En voor geïnteresseerden die willen weten wat die kerel op de cover nou eigenlijk doet: het moet een oorlogszuchtige parodie voorstellen op een Heilig Hartbeeld (van Jezus), inclusief scepter, waarin zijn hart op dezelfde wijze als de granaat wordt afgebeeld. Tja. :)

0

Aanbevolen voor jou