Tegen het einde van dit jaar staan ons een tweetal Rallygames te wachten die met elkaar de strijd aan zullen gaan. Digital Illusions brengt ons de PC port van Rallisport Challange en Techland zal ons proberen te overtuigen met hun Xpand Rally. Van deze laatste is onlangs een filmpje online verschenen die aardig wat laat zien van de grafische pracht van dit spel. De aanpak van de parcours is heel anders dan in andere rallyspellen en het speelt zich dan ook af in een volledig vrij landschap met daarin het parcour in plaats van op een weg met wat objecten erom heen.* Extremly fast and tuned WRCeXpanded Machines.

* More than twenty tuned, world-wide popular racing cars!

* 36 huge tracks with different weather conditions (rain, snow, blizzard, night etc.).

* Vehicles' models designed on the basis of realism.

* Superb-realistic graphics - MR is powered by the advanced version of Chrome's engine featuring gigantic areas with stunningly realistic and detailed graphics.

* Driving Model - combining high realism and maximum playability. Het filmpje staat helaas wel op het beruchte Fileplanet, dus eventjes geduld zal je wel moeten opbrengen. Downloaden van dit high-res filmpje doe je hier. Gelukkig is er ook een mirror op 3D Gamers.