De character creator van Elden Ring is gelekt

De character creator van Elden Ring is gelekt

De character creator van het aankomende FromSoftware-spel Elden Ring is gelekt.

YouTuber ER-SA, die mee heeft gedaan aan de recente netwerktest, deelde de beelden online. Het gaat om ongeveer zes minuten aan beelden van de character creator. Veel elementen werken niet, maar de beelden moeten tegelijkertijd wel tonen wat spelers zo ongeveer kunnen verwachten.

Zo worden er diverse lichaamstypes getoond, alsmede verschillende haarstijlen en gezichtsopties. Ook de kleur van de huid en het haar kan aangepast worden. De video is hieronder te bekijken.

Elden Ring werd in 2019 aangekondigd door uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is de ontwikkelaar van games als Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met het schrijven van het verhaal. De game komt op 25 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het spel stond in de top 10 van de Gamer.nl Top 100 van 2022.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mja, redelijk hetzelfde als de meeste voorgaande Soulsborne titels. Alhoewel ik volgens mij nooit groene mensen ben tegen gekomen.

0

Aanbevolen voor jou