De beste threads van het Gamer.nl Forum - Week 2 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het einde van deweek is in zicht, dus is het weer tijd voor het wekelijkse overzicht waar de leuksteideeën, de meest boeiende discu ies en de best lopende threads gepost worden.Elke week worden een aantal van dergelijke threads uitgekozen en hier geplaatst.Hoe ziet jouw (game)kamer er uit?

Het is altijdintere ant om te zien op wat voor plekken andere forumleden gamen en hoe hunkamer er uit ziet. In deze thread die opgestart is door Liquid_T<NL> wasdaar plek voor en het werd een zeer succesvol topic met ruim 200 posts binnen eenweek. Een aantal zeer mooie gamekamers kwamen in de thread langs.

[MMORPG]Warhammer Online: Age of ReckoningNaar aanleiding van een (al dan niet oude) post waar veel kritiek op de aankomendeMMORPG werd geuit laaide er een discu ie op. Sommigen menen dat dit nietde WoW-killer wordt die anderen ervan verwachten. Weer anderen menen dat ditnog lang niet te zeggen is. Lid TumTum zei het volgende daarover: “
Dit,damens en heren, heet een rant. Een typisch voorbeeld van iemand diegefrustreerd is geraakt met het dag in en dag uit spelen van hetzelfdespelletje, op zoek gaat naar precies hetzelfde en/of hopelijk beter en niet"vindt" waar hij naar zocht. Ik vind het vrij moeilijk om zo'n stukserieus te nemen, ook al zou hij gelijk hebben. WoW was alles behalve wat hetnu is toen het net uit was, en dat wordt vaak vergeten door een hoop mensen.”[Multi] Turok Lid pokalapoketl maakte een zeer uitgebreide openingspost over deaankomende titel Turok, die gauw zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PS3. Algauw werd er kritiek geuit op de graphics, die volgens sommigen van eenbedenkelijk niveau zijn. De threadstarter zei daar het volgende op: “Degame is mi chien niet de mooiste maar om het als lelijk (en daarmee kut) tebestempelen gaat me nogal ver. Ook hier ziet het er in beweging een stuk beteruit en van die kleine dingen zoals armen die door kleding clippen heb je ook inCrysis wel eens.” Amerikaanse Presidentsverkiezingen 2008 Het zal niemandontgaan zijn dat de Amerikaanse Presidentsverkiezingen zijn losgebarsten. Naacht jaar Bush zal er een nieuwe president gekozen worden. Ook op het forum isdit veel besproken in het non-gaming gedeelte, waar de uitslagen op de voetgevolgd worden. Content Crew =HellFire= [Frans Coehoorn]: “Democraten zijn voor Nederlandsebegrippen natuurlijk VVD-rechts he. Mi chien D66 voor de uiterste hardcoreliberal. Totaal niets mis mee overigens: liever een genuanceerde Democraat daneen close-minded God-loving Republican.”
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou