Het einde van de week is in zicht, dus is het weer tijd voor het wekelijkse overzicht waar de leukste ideeën, de meest boeiende discussies en de best lopende threads gepost worden. Elke week worden een aantal van dergelijke threads uitgekozen en hier geplaatst. Hoe ziet jouw (game)kamer er uit?

Het is altijd interessant om te zien op wat voor plekken andere forumleden gamen en hoe hun kamer er uit ziet. In deze thread die opgestart is door Liquid_T<NL> was daar plek voor en het werd een zeer succesvol topic met ruim 200 posts binnen een week. Een aantal zeer mooie gamekamers kwamen in de thread langs.

[MMORPG] Warhammer Online: Age of Reckoning Naar aanleiding van een (al dan niet oude) post waar veel kritiek op de aankomende MMORPG werd geuit laaide er een discussie op. Sommigen menen dat dit niet de WoW-killer wordt die anderen ervan verwachten. Weer anderen menen dat dit nog lang niet te zeggen is. Lid TumTum zei het volgende daarover: “
Dit, damens en heren, heet een rant. Een typisch voorbeeld van iemand die gefrustreerd is geraakt met het dag in en dag uit spelen van hetzelfde spelletje, op zoek gaat naar precies hetzelfde en/of hopelijk beter en niet "vindt" waar hij naar zocht. Ik vind het vrij moeilijk om zo'n stuk serieus te nemen, ook al zou hij gelijk hebben. WoW was alles behalve wat het nu is toen het net uit was, en dat wordt vaak vergeten door een hoop mensen.” [Multi] Turok Lid pokalapoketl maakte een zeer uitgebreide openingspost over de aankomende titel Turok, die gauw zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PS3. Al gauw werd er kritiek geuit op de graphics, die volgens sommigen van een bedenkelijk niveau zijn. De threadstarter zei daar het volgende op: “De game is misschien niet de mooiste maar om het als lelijk (en daarmee kut) te bestempelen gaat me nogal ver. Ook hier ziet het er in beweging een stuk beter uit en van die kleine dingen zoals armen die door kleding clippen heb je ook in Crysis wel eens.” Amerikaanse Presidentsverkiezingen 2008 Het zal niemand ontgaan zijn dat de Amerikaanse Presidentsverkiezingen zijn losgebarsten. Na acht jaar Bush zal er een nieuwe president gekozen worden. Ook op het forum is dit veel besproken in het non-gaming gedeelte, waar de uitslagen op de voet gevolgd worden. Content Crew =HellFire= [Frans Coehoorn]: “Democraten zijn voor Nederlandse begrippen natuurlijk VVD-rechts he. Misschien D66 voor de uiterste hardcore liberal. Totaal niets mis mee overigens: liever een genuanceerde Democraat dan een close-minded God-loving Republican.”