De beste threads van het Gamer.nl Forum - Week 1 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Met ingang van dezeweek zal er wekelijks een overzicht geplaatst worden van de leukste ideeën, demeest boeiende discu ies en de best lopende threads. Elke week worden vijf vandergelijke threads uitgekozen en hier geplaatst.Overrated gamesEen initiatief opgestart door Xrenity, waar iedereen zijn of haar games postdie ze het meest overrated vonden. Games als BioShock, Oblivion, Gears of Waren Super Mario Galaxy werden in een wat negatiever daglicht geplaatst in debewuste thread. Lid eXistor: Ma Effect: hoe deze game over 9+ weet te scorenweet ik niet, maar hij is niet meer dan een achtje waard imo (nog steeds nietverkeerd natuurlijk). Als je de hoofdgame opzich gaat bekijken is hij wel erggoed, maar alle sidequests en "dungeons" gekoppeld met slowdown,texture pop-up, totaal geen afwi eling in items, saaie planeten en slechte AIvind ik de game op heel wat vlakken best slecht. GNL - Most Wanted2008: Uitslag Ook op het forumwerd gekeken naar de games die volgend jaar uitkomen en werd er door Frags eenkleine contest georganiseerd waar uiteindelijk Alan Wake als meest gewilde gamevan 2008 naar voren kwam. De tweede plek was besteed aan Mafia 2 en de derdepositie werd gedeeld door GTA IV en Metal Gear Solid 4.  'beste' game jaar ooit Volgens veel mediaen veel gamers was dit jaar het beste game-jaar ooit. Dat niet iedereen hetdaarmee eens is werd duidelijk in dit topic, dat gestart werd door brendooh. Vooral op degebrekkige innovatie en te weinig nieuwe franchises werd kritiek geuit. Veelforumleden waren dan ook van mening dat dit jaar lang niet aan het jaar 1998kan tippen, omdat in dat jaar veel revolutionaire games zijn uitgekomen. Meestondergewaardeerde game Na de meest overratedgames moest er natuurlijk ook gauw een thread volgen die het tegenovergesteldebehandelde. Namelijk de games die op commercieel vlak te kort gedaan werd.Games die meer succes verdienden dan ze daadwerkelijk kregen. Lid Illuvater: Planescape: Torment

Niet zo zeer ondergewaardeerd door de media (al kreeg het spel niet bijsterveel aandacht destijds), maar commercieël gezien was het een drama. Ondanks dathet een culthit is geworden was het een flinke nagel in de doodskist van BlackIsle (en Interplay).

Nieuwe mods, nieuw beleid.
Oudgedienden T3rr0r, Mantra en LtPsycho haalden een grap uit door te doen alsof ze weer moderators werden en tezeggen dat een aantal vaste forumleden gebanned zouden worden. Lang nietiedereen zag dat dit duidelijk niet serieus was, en het mag daardoor een zeergeslaagde grap genoemd worden. In ruim twee uur leverde de thread 232 posts op,totdat oud admin Wekko er een eind aan maakte.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou