Met ingang van deze week zal er wekelijks een overzicht geplaatst worden van de leukste ideeën, de meest boeiende discussies en de best lopende threads. Elke week worden vijf van dergelijke threads uitgekozen en hier geplaatst. Overrated games Een initiatief opgestart door Xrenity, waar iedereen zijn of haar games post die ze het meest overrated vonden. Games als BioShock, Oblivion, Gears of War en Super Mario Galaxy werden in een wat negatiever daglicht geplaatst in de bewuste thread. Lid eXistor: Mass Effect: hoe deze game over 9+ weet te scoren weet ik niet, maar hij is niet meer dan een achtje waard imo (nog steeds niet verkeerd natuurlijk). Als je de hoofdgame opzich gaat bekijken is hij wel erg goed, maar alle sidequests en "dungeons" gekoppeld met slowdown, texture pop-up, totaal geen afwisseling in items, saaie planeten en slechte AI vind ik de game op heel wat vlakken best slecht. GNL - Most Wanted 2008: Uitslag Ook op het forum werd gekeken naar de games die volgend jaar uitkomen en werd er door Frags een kleine contest georganiseerd waar uiteindelijk Alan Wake als meest gewilde game van 2008 naar voren kwam. De tweede plek was besteed aan Mafia 2 en de derde positie werd gedeeld door GTA IV en Metal Gear Solid 4.  'beste' game jaar ooit Volgens veel media en veel gamers was dit jaar het beste game-jaar ooit. Dat niet iedereen het daarmee eens is werd duidelijk in dit topic, dat gestart werd door brendooh. Vooral op de gebrekkige innovatie en te weinig nieuwe franchises werd kritiek geuit. Veel forumleden waren dan ook van mening dat dit jaar lang niet aan het jaar 1998 kan tippen, omdat in dat jaar veel revolutionaire games zijn uitgekomen. Meest ondergewaardeerde game Na de meest overrated games moest er natuurlijk ook gauw een thread volgen die het tegenovergestelde behandelde. Namelijk de games die op commercieel vlak te kort gedaan werd. Games die meer succes verdienden dan ze daadwerkelijk kregen. Lid Illuvater: Planescape: Torment

Niet zo zeer ondergewaardeerd door de media (al kreeg het spel niet bijster veel aandacht destijds), maar commercieël gezien was het een drama. Ondanks dat het een culthit is geworden was het een flinke nagel in de doodskist van Black Isle (en Interplay).

Nieuwe mods, nieuw beleid.
Oudgedienden T3rr0r, Mantra en LtPsycho haalden een grap uit door te doen alsof ze weer moderators werden en te zeggen dat een aantal vaste forumleden gebanned zouden worden. Lang niet iedereen zag dat dit duidelijk niet serieus was, en het mag daardoor een zeer geslaagde grap genoemd worden. In ruim twee uur leverde de thread 232 posts op, totdat oud admin Wekko er een eind aan maakte.