De beste spelers in Fifa 22

De beste spelers in Fifa 22

EA heeft de 22 beste spelers in het aankomende Fifa 22 onthuld.

Electronic Arts laat elk jaar nog voor de release van een nieuw deel in de Fifa-reeks de statistieken van enkele van de meest populaire voetballers in het spel weten. Ook nu zijn de 22 spelers met de beste statistieken weer onthuld. 

Messi staat met een score van 93 in ieder geval weer bovenaan de lijst, maar Cristiano Ronaldo is één plaats gezakt: met een score van 91 staat hij op de gedeelde derde plek samen met De Bruyne, Mbappé, Neymar en Oblak. Bayern-voetballer Robert Lewandowski staat op de tweede plek met 92 punten.

Hieronder is de complete lijst te zien, met daaronder illustraties waarin meer details worden gegeven.

1. Messi - 93
2. Lewandowski - 92
3. Ronaldo - 91
4. De Bruyne - 91
5. Mbappé - 91
6. Neymar - 91
7. Oblak - 91
8. Kane - 90
9. Kanté - 90
10. Neuer - 90
11. Ter Stegen - 90
12. Salah - 89
13. Donnarumma - 89
14. Benzema - 89
15. Van Dijk - 89
16. Kimmich - 89
17. Son - 89
18. Alisson - 89
19. Courtois - 89
20. Casemiro - 89
21. Ederson - 89
22. Mané - 89

Fifa 22 verschijnt op 1 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Google Stadia. Alleen de next-gen versies bevatten Hypermotion, waarmee animaties realistischer moeten ogen. Er komt een Legacy Edition van de game naar de Switch.

Fifa 22
Fifa 22

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat een onzin rating. Ronaldo heeft in een van de zwaarste competities een droomstart gehad terwijl Messi in een flink zwakkere competitie nog moet beginnen.

0
test

@Bigds9fan Lijkt me niet dat de ratings gebaseerd worden op het komende seizoen. Ze kijken volgens mij altijd naar de prestaties tot aan de zomer en dan hebben ze zo'n werkgroep met mensen die stats mogen toekennen. Dat messi en cr7 dan verhuizen maakt voor de rating niet uit al hadden ze bij wijze van spreken naar de competitie van Liechtenstein gegaan. Echter ben ik t met je eens dat de rating wel een en ander aan onzin betreft. Dat Messi de beste blijft vind ik al iets om over te twisten en de downgrade van Ronaldo snap ik totaal niet, die was in een verschrikkelijk team nog topscorer en deed dat op t ek met weinig duels nog een keer (ok zitten wat penals bij). Is ook -2 in snelheid gegaan en laat afgelopen weekend nog ff een sprintje van boven de 35kmh noteren. De ratings van Haaland en Lukaku vind ik ook te krap, helemaal bij Haaland omdat hij als de game enigszins lijkt op 21 vrij onbruikbaar is. Imo had ik t zo gedaan qua opvallende dingen: ronaldo, messi en lewa... allemaal 92 Haaland 90 Lukaku 89

0
test

@Bigds9fan Lijkt me sterk dat de ratings zijn gebaseerd op die paar wedstrijden van dit seizoen.

0

@poklaan Nou ja gisteren zijn Neymar, Messi en die andere vent alweer gigantisch te kakken gezet dus van die ratings klopt echt geen bal.

0
test

Dat is toch al jaren zo. Dezelfde spelers van dezelfde teams en ongeveer 1/3 aan keepers. Inmiddels zou er best wat meer diepte in de verschillen mogen zitten om het beter aan te laten sluiten op je speelstijl. Maar tot nu toe is het nog elke keer dat er 1 element het beste werkt, snelheid, lage voorzetten, vrije trappen, trucjes. Volgens mij was het al zo dat je in Fifa 98 altijd scoorde met een omhaal. Maar ook ik heb 22 nog niet gespeeld, dus ze kunnen ons nog verassen.

0

@Smallie Heb je 1 fifa gespeeld, dan heb je ze allemaal gespeeld. Een schande hoe slecht innoverend deze game is en ze hier jaarlijks 70€ voor vragen. Voor wat? Een verkapt pay to win casino is het geworden. Koop dit gewoon niet man

0

Aanbevolen voor jou