De Analogue Pocket speelt games van diverse handhelds af

De Analogue Pocket speelt games van diverse handhelds af

Analogue heeft een nieuwe console aangekondigd; de draagbare Analogue Pocket waarmee games van diverse klassieke handhelds kunnen worden afgespeeld.

Analogue staat bekend om het maken van diverse moderne consoles die klassieke games kunnen afspelen. De Analogue Pocket is de eerste draagbare console van het bedrijf en moet spellen van de Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance, Sega Game Gear, Neo Geo Pocket Color en Atari Lynx afspelen.

Daarnaast wordt er nog gewerkt aan ondersteuning voor games van andere handhelds. Ook bevat de Analogue Pocket het muziekprogramma Nanoloop, voor mensen die de Game Boy als synthesizer gebruiken. Tot slot wordt ook de Analogue Dock uitgebracht, waarmee de games op televisie afgespeeld kunnen worden. Daar kan elke willekeurige usb-controller op aangesloten worden.

Een precieze releasedatum voor de Analogue Pocket is er nog niet; de handheld moet ergens in 2020 lanceren en kost 199,99 dollar.

Analogue Pocket
Analogue Pocket
Analogue Pocket

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik begrijp echt niet dat mensen zoveel betalen voor zulke apparaten. Aliexpress stond al vol met de NES mini en vele andere apparaten voor een fractie voordat men hier zelf mee kwam

0
test

Leuk idee en ziet er mooi uit, maar ik vind 200 euro wel heel erg prijzig. Wil dan uiteindelijk toch veel Game Boy games spelen dus kan ik beter voor een paar tientjes een Game Boy Advance SP halen bij mijn lokale tweedehands gamewinkel. Dan kan ik al Game Boy, Game Boy Color en Game Boy Advance games spelen. voor 1/10 van de prijs.

0

Aanbevolen voor jou