DC wil dezelfde acteurs in games, films en series

DC wil dezelfde acteurs in games, films en series

DC wil in de toekomst personages altijd door dezelfde acteurs laten vertolken in games, films en series.

Dat heeft DC-baas James Gunn onthuld (via VGC). "Het DC Universe is verbonden in film, televisie, games en animatie. Personages zijn consistent, gespeeld door dezelfde acteurs en werkend in één verhaal", vertelt hij. Naast het nieuwe DCU introduceert Gunn DC Elseworlds. In dat alternatieve universum is ruimte voor content die niet in het reguliere DCU past.

Eerder werd al bekend dat DC games, films en series met elkaar wil verbinden. Gunn - ook bekend van de Guardians of the Galaxy-films - leidt het vernieuwde DC Studios, dat gaat over alle toekomstige verfilmingen van DC-comics. Een fan vroeg hem op Twitter of toekomstige DC-films en -games met elkaar verbonden gaan worden. Daarop antwoordde hij duidelijk met "ja".

Het lijkt daardoor dus aannemelijk dat aankomende DC-games, zoals Suicide Squad: Kill the Justice League en Wonder Woman, rekening houden met het lopende verhaal in de DC-films en onderdeel worden van de overkoepelende canon. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

bah, dat hele multiverse gedoe ben ik wel klaar mee. Komt er een nieuwe film uit over Batman, moet ik eerst allerlei films eerst kijken, omdat ik anders niet het volledige verhaal mee krijg. Jammer.

0
test

@mhnl1979 je blijft ook de Batman van Matt reeves houden die staan los van dceu en ook de jokers films staan er los van. Niet alles is dceu

0

Aanbevolen voor jou