DC Universe servers worden samengevoegd | Gamer.nl

DC Universe servers worden samengevoegd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Zowel Europa als de Verenigde Staten zullen na de samenvoeging één PC-server en één PlayStation 3-server hebben. Hoewel John Smedley, CEO van Sony Online Entertainment, begin dit jaar zei dat DC Universe Online de snelstverkopende game ooit was voor de uitgever, heeft het spel nu te maken met dunbevolkte servers. De samenvoeging moet hier een einde aan maken.

Momenteel is DC Universe Online echter überhaupt niet speelbaar, aangezien de servers van het PlayStation Network en Sony Online Entertainment offline zijn gehaald na een aanval door hackers. Hoewel het PSN deze week in ieder geval weer gedeeltelijk gebruikt kan worden, is het niet duidelijk wanneer de servers van SOE, die gisteren offline gehaald werden, weer beschikbaar zullen zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou