DC Universe Online komt op 2 november | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het is nog niet bekend of 2 november ook de Nederlandse releasedatum is, maar doorgaans komen MMO-games wereldwijd tegelijk uit. Wel werd bekend dat PS3-spelers geen PlayStation Plus-abonnement hoeven te hebben om DC Universe Online te kunnen spelen. Zowel PC- als PS3-gebruikers zullen echter wel maandelijks een bedrag van 14,99 dollar moeten overmaken.

Daarnaast is het nu bekend geworden dat gamers toch in de schoenen kunnen stappen van bekende superhelden. Hoewel ze de game voornamelijk zullen spelen met een zelfgemaakt personage, is het in een gevechtsimulator mogelijk om te vechten als Superman en Joker of andere helden uit het DC-universum.

Vorige week opende Sony de inschrijving voor de bèta van DC Universe Online. Aanmelden kan via de officiële website van het spel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou