DC Universe Online is snelstverkopende game Sony Online | Gamer.nl

DC Universe Online is snelstverkopende game Sony Online | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel verkoopcijfers nog ontbreken, laat de president van Sony Online Entertainment, John Smedley, via Twitter weten dat de PS3-versie van DC Universe Online 52 procent van de totale verkoop voor zijn rekening neemt, tegenover 48 procent voor de PC-versie.

De game is de snelstverkopende game van Sony Entertainment Online en gamers klaagden zelfs over het feit dat het spel uitverkocht was. "We werken aan het tekort aan exemplaren van DC Universe Online in de winkels. Het is onze snelstverkopende game ooit", schrijft Smedley.

Superman

DC Universe Online is een MMORPG en in het spel draait om het vechten met superhelden. In de game kan gekozen worden voor ondere andere Superman, Wonder Woman en Batman. Daarnaast zijn de ook de schurken vertegenwoordigd met onder andere de Joker, Ultraman en Catwoman. Ook is het mogelijk om een eigen held of schurk te creëren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou