DC Universe Online heeft 120.000 nieuwe PC-spelers | Gamer.nl

DC Universe Online heeft 120.000 nieuwe PC-spelers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game was tot eind vorige maand alleen te spelen door er maandelijks voor te betalen, wat nu niet langer verplicht is. Volgens Smeadly zijn er door deze verandering nu ruim viermaal meer spelers tegelijkertijd online dan voorheen. De 120.000 nieuwe spelers zijn alleen voor de PC-versie, het is onbekend hoeveel extra spelers de PlayStation 3-versie nu telt.

De gratis te spelen versie van DC Universe Online geeft de spelers twee opslagplaatsen voor personages en alle gewone content die in de game zit. Tegen betaling zijn er meer opslagmogelijkheden te verkrijgen voor zowel de personages als voorwerpen. Ook is er extra content beschikbaar. Sinds de overstap naar free-to-play kampt het spel met stabiliteitsproblemen van de servers en zijn de wachtrijen om in te loggen significant gegroeid, zo meldt Kotaku. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou