DC Universe Online eind volgende maand free-to-play | Gamer.nl

DC Universe Online eind volgende maand free-to-play | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast het zogeheten Free-lidmaatschap komt SOE ook met een Premium-variant, die eveneens geen maandelijkse kosten vereist maar wel meer biedt dan het standaard lidmaatschap. Spelers komen hiervoor in aanmerking als zij voor het gratis worden van DC Universe Online al vijf dollar of meer aan het spel hebben besteed. Als tegemoetkoming krijgen zij hiervoor de mogelijkheid om meer personages aan te maken, een grotere inventory en een hogere geldlimiet. 

SOE introduceert tot slot het Legendary-abonnement. Voor $14,99 per maand - een Europese prijs is nog niet bekend - krijgen spelers daarmee een verhoogde limiet van 15 personages en 80 items. Ook ontvangen zij alle downloadbare content voor de game, zonder daarvoor extra bij te hoeven leggen. Wanneer DC Universe Online precies free-to-play gaat, is nog niet aangekondigd door de ontwikkelaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou